Ofertë Pune

Ofertë Pune

NNSH.Ndriqimi është një kompani private e cila merret me ndriqimie Publike dhe elektro-instalimeve e cila, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore
NNSH Ndriqimi shpall konkursë për këto vende pune :
* Administratë Puntorë/e 1

Puntorë sezonal në teren
* Tekinkë të Elektros 3
* Puntorë të thjeshtë 3

Dokumentacionit tuaj për punësim CV duhet t’ia bashkangjitni formën e aplikimin zyrtar të NNSH Ndriqimit.
Aplikacionet tuaja mund ti merrni dhe ti dorëzoni vetëm në mënyrë elektronike përmes email-it në info@ndriqimi.com duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni.

Shkarko Aplikacioni NNSH NDRIQIMI