Kontratat & Referencat

25

 

 

 

Instalimi dhe sanimi i ndriçimeve publike

 

 

 

 

24

 

 

Establishment of the fence around the cemetery near the primary school “Destan Bajraktari”

 

 

 

 

23

 

 

 

Establishment of the fence around the cemetery near the primary school “Destan Bajraktari”

 

 

 

22

 

 

Pastrimi dhe largimi i mbeturinave nga deponit ilegale per fshatrat Bukosh, Vraniq, Popolan, Buzhale, Savrove dhe Sopije

 

 

 

 

21

 

 

Pastrimi dhe largimi i mbeturinave nga deponit ilegale per fshatrat Mohlan, Budakove, Reqan, Stravuqin, Vershec, Papaz dhe Krushice

 

 

 

 

20

 

 

Pastrimi dhe largimi i mbeturinave nga deponit ilegale per fshatrat Mushtisht, Maqiteve, Delloc, Dvoran, Dubrave dhe Sallagrazhde

 

 

 

 

19

 

 

Pastrimi dhe largimi i mbeturinave nga deponit ilegale per fshatrat Nishor, Sllapuzhan, Peqan, Semetisht, Breshac dhe Kosterc

 

 

 

 

18

 

 

Ndertimi i fushes sportive ne Samadraxhe

 

 

 

 

17

 

 

Ekzekutimi i puneve te instalimeve elektrike ne objektin ATK Zyra regjionale Prizren

 

 

 

 

16

 

 

Led street lamps for Prizren Municipality

 

 

 

 

15

 

 

Rregullimi dhe vendosja e ndriqimit publik ne rr.”Leke Dukagjini” dhe rruget “Mbreti Agron” “Ali Pash Tepelena” “B. Curri” “N. Veqilharxhi” dhe “Ded Gjon Luli”

 

 

 

 

14

 

 

 

Bechtel & Enka

 

 

 

13

 

 

 

Bechtel & Enka

 

 

 

12

 

 

 

Bechtel & Enka

 

 

 

11

 

 

Bechtel & Enka

 

 

 

 

10

 

 

 

Bechtel & Enka

 

 

 

9

 

 

Rregullimi i oborrit QMF-se ne fshatin Leshan

 

 

 

 

8

 

 

Rregullimi i rrethojes QMF-se ne fshatin Leshan

 

 

 

 

7

 

 

Rregullimi i ndriqimeve publike

 

 

 

 

6

 

 

 

Ekzekutimi i 4 projekteve te financuara nga MPMS lot 3

 

 

 

5

 

 

 

Mirembajtja dhe vendosja e linjave te reja te ndriqimit publik dhe semaforave ne Komunen e Prizrenit

 

 

 

4

 

 

Furnizim me beton arme dhe blloka per ndertimin e rruges ne fshatin Samadraxhe

 

 

 

 

3

 

 

 

Mirembajtja e ndriqimit publik ne qytetin e Prizrenit-loti 2

 

 

 

2

 

 

Aplikimi i masave per efiqience te energjise ne ndriqimin publik te Prizrenit

 

 

 

 

1

 

 

Mirembajtja e ndriqimit publik ne qytetin e Prizrenit

Leave a Comment